Bierdiner

 

Traditiegetrouw vind er tijdens Bierfestival Groningen het bierdiner plaats. Er worden overheerlijke gerechten samengesteld door verschillende topchefs, die gepaard worden met speciaal geselecteerde bieren. Tijdens deze editie vind er in de kapel een diner plaats voor gasten die al een ticket in het verleden gekocht hebben. Daarnaast vinden er op verschillende locaties in de week vooraf bierdiners plaats. Zie hieronder de locaties.

 

Bierdiner 2022

Heb jij kaarten gekocht voor het bierdiner van de editie in 2020? Deze zijn geldig voor zaterdag 23 april 2022. In de kapel in de kerk zal  vanaf 18.00 uur het diner van start gaan. Dit wordt een heerlijke avond met 5 bieren en bijpassende gerechten op top niveau.

We kunnen rekening houden met voorkeuren en/of dieetwensen. Laat dit dan weten via Info@bierfestivalgroningen.nl.

 

 

Dinsdag 19 april 2022: Graan Silo

Uitleg kaarten kopen: Rechtsonder in het scherm vind je een pop-up met: wil je graag reserveren? Als je hierop klikt verschijnen er een pulldown menu’s, waarop de volgende opties gekozen moeten worden: Dinner, Aantal personen (zelf te bepalen) en als data dinsdag 19 april. Hierna zal er een doorgang verschijnen naar de Bierdiner tickets als je op de knop Doorgaan klikt.

 

19, 20 en 21 april 2022: Voila

Voilà is een (h)eerlijk restaurant met eenvoudige en eenduidige intenties. Die al jaren een vaste waarde is in De Lekker 500. Een 3 daags 5 gangen diner met Groningse bieren.

 

Donderdag 21 april 2022: Bistro t’ Gerecht

Bistro ’t Gerecht is een van de klassiekers onder de restaurants in Groningen. Al 18 jaar wordt hier op hoog niveau gekookt. Onder leiding van Henrice Dijks wordt hier een heerlijk 5 gangen bierdiner gekookt. Sinds 2009 heeft de Michelin dit restaurant bekroond met een Bib Gourmand.

Volg een van onze masterclasses!

Pin It on Pinterest